View Single Post
#3: 10-14-2004, 01:28 PM
 
 Driver72
Title: Banned
Location: Los Angeles, CA
Car: 05 LGT-L Silver Sedan 5MT
Posts: 866
iTrader: (0)
Find all posts by Driver72 Reply With Quote
I only have 285 miles on my car even though I've had it for 3 weeks.
I didn't notice it for the first 250 miles, but most of those were freeway
miles going from the dealership to home and then to Star Shield and back
getting my clearbra put on. And yes, I did vary my speed on the freeway
between 60-80 mph and even occasionally shifting it down to 4th while
at 60-65 mph for a little bit.

But once while the car was still relatively cold I noticed it, and then
later after driving it around for 10-15 miles it did it again a couple times.
I wondered if it was the case of it being so new, but others with over their break in miles still get it and I remember reading other posts about this too.
Here's one of them:
http://www.legacygt.com/forums/showt...hlight=studder

I'm hoping it will go away with more break in miles and as the ECU "learns" and adjusts for everything, including the crappy 91 Octane California gas.

Again, I just want to get a better idea of how wide spread it is and how many people it affected and if it "went away" for them as they got more miles on the car. Mine doesn't seem to be that bad or that often, but still even though it's minor and I've only noticed it a couple times, I wouldn't like it if it was there all the time.

Last edited by Driver72; 10-14-2004 at 01:34 PM..