View Single Post
#1: 12-22-2012, 12:26 AM
Boost leak or wastegate problem?
 
 scoobie_Bspec
scoobie_Bspec's Avatar
Title: New Member
Location: Pembroke, Newhampshire
Car: 08 Legacy GT SPEC.B
Posts: 29
iTrader: (0)
Send a private message to scoobie_Bspec Find all posts by scoobie_Bspec Reply With Quote
My car is an 08 lgt spec.B I also like to inform that m no expert around a motor and new with my baby. Baby is also modified with:
STI block (11k miles @ 94k install)
99.5mm Wiseco pistons
Eagle Connecting rods
Nitrided Subaru crank
New 2011 STI Main/rod bearings
STi 11mm oil pump
Moroso oil pickup
BNR HTA68 Turbo
Subtle solutions alternator cover
Gates racing Timing belt
Custom stainless oil line setup w/ FP inline filter for turbo
Deatschwerks 850cc injectors
Racer-x FMIC
Forge recirc BPV
TGV Delete
Grimmspeed 3-port EBCS
SPT Short Ram Intake
SPT Turbo Heat Shield
SPT Battery hold down
Invidia Quad Tip Catback
Perrin Lightweight Crank Pulley
Perrin Catless Divorced Wastegate Downpipe
Group N Engine Mounts
NGK One Step Colder Iridium Spark Plugs LFR7AIX
ACT Streetlite Flywheel
FMS Uppipe
Secondary air delete
Wrinkle red Valve covers
S2 Industries air/oil separator
AEM 1 gal. water/methanol injection/aem filter

Som of you guys have message me when i first join, now i have a small problem and is I am loosing Boost. Like when I'm giving it gas the boost gage goes from 0-20psi but it suddenly drops to 10. i have talk some people and i hear that it can be a leak or it can be my waste gate. Im no sure exactly what it could be since i dont have an external waste gate and i was advise i should get one. i hope i can get some good information from you guys nd have this problem fix asp!
Sponsored links