View Single Post
#4: 12-03-2012, 04:19 PM
 
 pfoyle
pfoyle's Avatar
Title: Contributing V.P.
Rank: Donating Member
Location: Medford, MA
Car: Brentuned '10GT-RacerX TMIC, Invidia TBE
Posts: 1,249
iTrader: (0)
Send a private message to pfoyle Find all posts by pfoyle Reply With Quote
Quote:
Originally Posted by Mr. Sinister View Post
Do you own another set of wheels that uses hub centering rings? Maybe there's one stuck to the hub?
YES! Thanks SO much... this is absolutely the problem... Just looked at the wheels I took off, and one of them is definitely missing part of the center ring (pics attached). Now the question is, how much damage did I do by being stubborn and wrenching the crap out of my tire trying to get it flush... Guess I'll find out tomorrow...

Any further suggestions for fixing this problem? Can I just super glue the ring back onto the rim it came from (assuming I can get it off the hub)?

Thanks again for your help! Also, GT, these are my OEM rims, just came off the car in the Spring... the Enkei's (that left behind part of the ring) came from a forum member, but I certainly can't blame him for this!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	angle1.JPG
Views:	27
Size:	434.2 KB
ID:	135607   Click image for larger version

Name:	angle2.JPG
Views:	29
Size:	473.2 KB
ID:	135608   Click image for larger version

Name:	straight1.JPG
Views:	28
Size:	380.3 KB
ID:	135609  

Click image for larger version

Name:	straight2.JPG
Views:	27
Size:	441.8 KB
ID:	135610