Subaru Legacy Forums

Subaru Legacy Forums (http://legacygt.com/forums/index.php)
-   Second Generation Legacy (1994 - 1998) (http://legacygt.com/forums/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Rear strut install trouble (http://legacygt.com/forums/showthread.php?t=203007)

skatenation 03-06-2013 08:15 PM

Rear strut install trouble
 
Having some trouble getting this last strut into place (rear left). Installed the other three with little to no problem. Im installing Bilstiens of a JDM BG wagon. Does any one have any pointer/ tricks? this is my first time doing a solo strut install. thanks guys!

Stang70Fastback 03-06-2013 09:29 PM

Make sure the rear sway-bar is disconnected.

twisty 03-07-2013 10:53 AM

what kind of problem are you having? getting the bolts all the way back up in there? hanging up on things below? i didnt have much trouble at all getting the rears in, just took a bit of patience and a few turns back and forth to wiggle them up.

subadoo_95 03-07-2013 05:01 PM

i just did the rears today.took me 2hrs with rotating tires and removing inside rear seats..i suggest to loosen the bottom 2 bolts first,once that is done,loosen the top 3 bolts and than pop the 2 screw out of the strut.might have to wiggle them out.when installing u will have to place a jack under the rear rotor to slightly lift the wheel enough for the bottom bolt to line up with the lower hole of the strut

skatenation 03-08-2013 11:05 AM

Yeah I'm an idiot, like I said first time... Stangn hooked me up with one tip I needed. After I disconnected the sway bar it was smooth sailing.


All times are GMT -6. The time now is 03:39 PM.


LegacyGT.com