Subaru Legacy Forums

Subaru Legacy Forums (http://legacygt.com/forums/index.php)
-   Site Suggestions / Questions (http://legacygt.com/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   site loading very slow (http://legacygt.com/forums/showthread.php?t=195973)

No DRFT 11-06-2012 08:13 PM

site loading very slow
 
Anyone else experienced this? loads very slow almost every time. Server upgrade?

MooKz 11-06-2012 08:53 PM

It keeps telling me that "This forum requires this much time between posts before posting again." Related issue maybe?

Tide 11-07-2012 08:48 AM

Nothing seems amiss.

No DRFT 11-07-2012 02:05 PM

No, just loads very slow. Even on tablets, smart phones, and a different computer.

Strizzy 11-08-2012 11:35 AM

Loads fine for me.
See how it loads if you're logged out.

Nrw 11-08-2012 01:25 PM

Works fine for me as well

SCASEYS 11-08-2012 01:28 PM

Just you phun ho

No DRFT 11-08-2012 01:38 PM

Loads slow after I post now.

MooKz 11-08-2012 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by No DRFT (Post 4150622)
Loads slow after I post now.

Me too.

BDII 11-08-2012 02:44 PM

You've been Hicksta'd :lol:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=121886

No DRFT 11-08-2012 05:21 PM

goddamn it! :mad:

F1inspiredLGT 11-08-2012 05:33 PM

Stop your whoring and let your computer rest for a while, this should fix the problem.

No DRFT 11-08-2012 06:32 PM

you shut your face. i rarely whore on the pc.

BDII 11-08-2012 06:40 PM

Quote:

Originally Posted by No DRFT (Post 4150962)
goddamn it! :mad:

It's spineless if you ask me :)

laff79 11-08-2012 06:44 PM

^careful with the big words around here. you'll confuse the natives.


All times are GMT -6. The time now is 08:44 AM.


LegacyGT.com