Subaru Legacy Forums

Subaru Legacy Forums (http://legacygt.com/forums/index.php)
-   Fifth Generation Legacy (2010 - 2014 ) (http://legacygt.com/forums/forumdisplay.php?f=92)
-   -   5th Gen and iPhone 5 BT connection issues (http://legacygt.com/forums/showthread.php?t=193900)

Magic Marker 09-29-2012 08:35 PM

5th Gen and iPhone 5 BT connection issues
 
So I had my iPhone 4 paired via BT to stream audio and for handsfree. Never an issue.

I got my iPhone 5, successfully paired it, but now for whatever reason it's now unpaired. Anyone else having any issues?

laz 09-29-2012 08:52 PM

I had to erase the original and pair the new one. Only way was through the voice command. It was weird. Look up the manual.

X

AllTheWay 10-07-2012 02:02 PM

Quote:

Originally Posted by Magic Marker (Post 4093316)
So I had my iPhone 4 paired via BT to stream audio and for handsfree. Never an issue.

I got my iPhone 5, successfully paired it, but now for whatever reason it's now unpaired. Anyone else having any issues?

No issues with my Galaxy S3 and Nokia Lumia on my 13 legacy.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2

thefultonhow 10-07-2012 02:47 PM

Isn't iOS 6 having issues with BT?

shribob 10-07-2012 04:00 PM

when I repaired my galaxy nexus on my new nav, i had issues the first time. Removed it from the list and readded and everything seemed to work well after that.

faded-a-fool 10-07-2012 08:32 PM

Quote:

Originally Posted by thefultonhow (Post 4104533)
Isn't iOS 6 having issues with BT?

No issues here with my IP5

Magic Marker 10-07-2012 09:36 PM

Thanks guys... I got it sorted out.


All times are GMT -6. The time now is 12:17 AM.


LegacyGT.com